Wekelijkse opkomsten 2007-2008

 

Zaterdag 10 april

Maanden hebben de nieuwe Pivo's moeten wachten voordat ze geinstalleerd werden. Tijdens het Groepsweekend was het dan eindelijk zover. Na  ruim een half jaar werden ze geinstalleerd. In de grote kring van groepsleden werden ze naar voren gehaald en legde demissionair voorzitter Gerbrand de Pivo-belofte af.

"Ik beloof een goede Pivo te zijn,
iedereen te helpen waar ik kan,
mij te gedragen als een waardig Pivo-lid,
conform de heersende cultuur binnen de Pivo's,
mij in te zetten voor het behoud van de kwaliteit en het voortbestaan van de Pivo-stam,
ten tijden van zowel voor- als tegenspoed.

Rene, je kunt op mij rekenen.
Fanny, je kunt op mij rekenen
,
 Kevin, je kunt op mij rekenen,
Simone, je kunt op mij rekenen.
Gerard, je kunt op mij rekenen.
Robby, je kunt op mij rekenen.
Wouter, je kunt op mij rekenen.
Gerbrand, je kunt op mij rekenen.
"

 

Vrijdag 7 december

 

Na de kerstboomactie:

 

Vrijdag 1 december

 

Vrijdag 16 november

Vrijdag 2 november

Het pivo programma begon dan wel op vrijdag, maar de onderstaande hint werd op dinsdag aan alle pivo’s doorgestuurd. Het was de eerste van een reeks van drie hints.

Na het lezen van deze hint wisten we dat we een leuk, actief, humoristisch, grappig teamprogramma binnen of buiten de Slek gingen doen, eigenlijk wisten we nog niet zo veel dus… Owja, het had ook nog iets met een ton te maken…

De tweede hint was iets minder duidelijk… De onderstaande rebus werd op de site geplaatst.

Hieruit was af te leiden dat het om opdrachten ging. En het had ook iets te maken met verpakkingchips en nee dat is niet lekker om te eten… De echt slimme pivo’s hadden nu al wel een redelijk beeld van wat het programma zou kunnen zijn.

Op donderdag werden de laatste twee hints op de site bekend gemaakt. Uit de onderstaande gehutselde letters kon Robby Bier en G-Bean afleiden. Andere pivo’s dachten meer in de richting van grabbelen.

Okay, we grabbelen van opdrachten en iets met fotorolletjes, daar waren de meeste pivo’s het vrijdag aan het begin van de avond toch wel over eens.

En na de laatste (lange) hand aan de voorbereiding te verrichten, was het spannende moment eindelijk aangekomen… Een grote ton met ruim 40 opdrachten werd op het midden van de stip neergezet. Alle aanwezige pivo’s gingen rondom de ton zitten en de eerste opdracht werd gegrabbeld.

De aftrap was dweilhockey er werden snel twee teams gevormd en de materialen werden verzameld. Luc was de spelleider en al snel werd het eerste doelpunt gescoord. Het team waar ReDo in zat bleek al snel een stuk sterker te zijn dan de tegenpartij, waarvan alleen Simone de eer hoog kon houden.

Een tweede keer grabbelen resulteerde in het alom bekende telefoonspel. Dit werd natuurlijk op een pivo-achtige manier gespeeld waardoor het goed lastig gemaakt werd!!

Na diverse andere keren gegrabbeld te hebben en nog een keer blindeman revisited gespeeld te hebben waarbij er zelfs personen aan het plafond of onder een tentzeil gingen liggen, kwam het einde van de avond langzaam in zicht…

De aanwezige pivo’s kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond. Een avond die naar alle waarschijnlijkheid herhaald zal worden en niet alleen binnen de pivo’s…

 

Vrijdag 31 augustus