Pivokamp 2007

Dit jaar hielden de Pivo's het kort bij huis, heel kort zelfs want de thuisbasis was het eigen scoutinggebouw De Slek.  Een kijkje wat ze zoal gedaan hebben.

 ***Foto's zijn van Redo ***

De eerste dag was de opbouwdag. Er werd niet alleen een tent opgezet, ook een hele constructie van sjorpalen werd opgebouwd. Het was een warme zaterdag dus een zwembadje misstond ook niet. Maar niet iedereen kent het verschil tussen een zwembad en een wasbak. Pivo's zijn helemaal zelfstandig en koken dan ook helemaal alleen. ' Pivo zijn' is dan toch ongeveer ook het hoogste dat je kunt bereiken en dan eet je ook op niveau.      

 

Een dag werd er doorgebracht aan het Dagstrand. Midgetgolf, trapbootje en op locatie koken zijn op zo'n dag Pivo-bezigheden.

   
    


 

Waar we geen foto's van hebben is dat ze zijn gaan kamperen in Strucht bij de familie Kroonen,  zijn gaan zwemmen in Mosaqua. Ook zijn ze gaan klimmen bij Rocca in Gulpen,  s 'aonds een keer gaan poolen en onderstaand bouwwerk is nog groter en nog mooier geweest.

Met het starten van de seizoensopening was het Pivokamp afgelopen. Dit is echt de laatste activiteit geweest van het seizoen 2006 - 2007.