Pivokamp 2008:

" Het is zo leuk als je het zelf maakt ! "

 

Het merendeel van de Pivo's was erbij toen ze in het weekend van 9 en 10 augustus naar de Ardennen gingen voor een survivalweekend. Survivalactiviteiten werden er gedaan en ook een bezoek aan een café waar ze niet alleen waren. Ook werd niet begrepen dat ze het niet   begrepen en toch begrepen, werden megalangescrabbelwoordengemaakt, en nog veel meer!

Daarna begon het nakamp in de Slek. Enkele foto's van dinsdag 12 augustus, vroeg in de middag. Ze waren nog niet lang wakker, de dames zorgde in de keuken voor het ontbijt (pannenkoeken met gehaktballen) en de heren bouwden lustig verder in de zaal..

 

 
 
 

Woensdagochtend, rond 11:00u, werd er weer een kijkje genomen. De deuren waren dicht en er was geen beweging of geluid te bekennen. Even kloppen dan maar. En ja, daar verscheen tussen de rits een slaperig hoofd. Het was weer laat geworden, tot diep in de nacht spellen op de computer gespeeld.

De zogenaamde kameel in de grote zaal, strak in het vel, in verhoogde versie. Foto rechts vanaf het scoutslokaal laat de grootte iets duidelijker zien.

 

De entree van de tent, met mooie plantjes bij de voordeur


Binnen in de tent is rechts nu een onbenutte ruimte, maar voor die plek wordt ook wel een bestemming voor gevonden. Tweede foto is van de zolder in de tent....


Gelijkvloers is ook de keuken, met tl-verlichting, gasfornuis, koelkast en.... stromend water (slang in blauwe bak), magnetron en een oventje voord e verse broodjes op zondagmorgen


Van de grote middenruimte in de tent is nog geen foto, wel van de trap naar de kelder.....


In de kelder ziet het er echt gezellig uit. Aan alle kanten een relaxte bank. In het midden een salontafel zoals een tafel na een gezellige avond uitziet, vol met glazen, bekers, zoutjes, flesjes. Maar ook plek voor een huiselijk plantje en de televisiegids. Rechts de televisie met DVD en spelcomputers. Verder werd de ruimte sfeervol verlicht.

 

De dag erna waren de bewoners zwemmen, de ruimte op de beganegrond lag er verlaten bij.


zie hier de panoramafoto van de kelder

Inderaad, het is zo leuk als je het zelf maakt !

 

 

Naar: Boven / Pivo's / home / kampboekje