De Walibiworld Fundays

8 - 10 juni 2012

Met: de sherows explorers, de pivo’s en introduceesVrijdag, vertrek om 5 uur, het zag er al naar uit dat het goed weer ging worden dit weekend.Daar aangekomen konden we nog we nog net een plaatsje vinden tussen alle andere tenten. Enthousiast zetten we dan ook snel de tenten op. En spreken we even wat regeltjes en afspraken door.
Zaterdag ochtend staan we allemaal “op tijd” op om vroeg in het park te kunnen zijn. 
Gelukkig zag iedereen er meteen wakker uit toen ze opstonden…..


10:30 Aangekomen in het park, wie wat waar…. Let’s go.

En dus tijd voor hoogte, snelheid en G krachten !

Bij het niet opvolgen van de regels kunnen attracties natuurlijk zeer gevaarlijk zijn, gelukkig zijn wij brave scouts en volgen de regeltjes…


Dan is het nu tijd voor 1 van de 3 belangrijkste onderdelen van de dag LUNCH!! Bijna iedereen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats voor een lekker bammetje, made by Sanne.

                       Levi die hard had zitten leren, besloot na de lunch zijn pauze iets te verlengen en ook nog een ritje te maken


De gevaarlijkste attrachtie van allemaal werd uit eindelijk maar door 2 dappere personen getrotseerd.Als er gewacht moet worden is dat natuurlijk geen probleem, wij vermaken ons wel.

Ook kleinere attracties werden uitgeprobeerd. Hetgeen niet voor iedereen even spannend was.

Zaterdag avond nog even eten (wat niet voor iedereen even makkelijk was) voor dat enkelen de wedstrijd in een volle tent  op groot scherm gingen kijken.

Om na de wedstrijd nog wat gezelligheid te vinden met andere groepen kwam Woudayenproducties© (like us on fb) met het idee om met een bank rond te lopen en mensen te vragen om bij ons te komen zitten. En al gauw zaten we het hele repertoire van de nederlandse volkszangers te uit volle borst te zingen.


Hierna nog even het grote feest bijwonen, en de kleine feestjes van andere scoutingroepen.Zondag, opruimen, nog even het park in, en naar huis.
Foto’s van voornamelijk

Frans:

Roeland:

En Angela en Levi


Met groet uw verslaggever Roeland Wouda 


Naar: pivo's / home